Selecteer een pagina

Sound support

geluidstechniek en geluidstechnici op locatie

Best of Five verzorgt geluidstechniek en levert geluidstechnici op locatie voor bands, muziekgezelschappen, theaters, presentaties, bijeenkomsten, en alle denkbare variaties hierop.

 

U kunt een geluidstechnicus inhuren voor de bediening van uw reeds aanwezige apparatuur, òf een geluidstechnicus inhuren inclusief  diverse opstellingen van geluidsapparatuur voor de genoemde doeleinden.

Onze geluidstechnici hebben veel ervaring en kunnen werken met alle voorkomende PA-systemen, monitorsystemen,  mengtafels en randapparatuur denkbaar. Ook het volledig uitversterken van een band, inclusief monitoring hoort daarbij.

Wij hebben ervaring met zowel analoge als digitale systemen en mengtafels (Allen&Heath, Soundcraft, Midas, Yamaha, etc)

Wij leveren onze geluidssystemen van klein (in de kroeg) tot groot (op een festival) of op elke andere gewenste locatie. Onze PA systemen zijn van Fohhn, Camco D-Class, EV en Mackie en onze mengtafels van Yamaha, Midas en Allen & Heath. Wij hebben verschillende systemen en kunnen producties van 25 tot 2500 personen met eigen apparatuur verzorgen.

Onze geluidsapparatuur wordt alleen verhuurt inclusief bediening van ons eigen personeel!

Ons motto is niet alleen het leveren van een dynamisch Hifi product (hoe hard of hoe zacht het ook moet of mag), maar ook maximale dienstverlening aan de muziekproductie. Wij vinden dat geluidstechniek in dienst staat van de muziekproductie, nooit andersom!

Neem voor een prijsindicatie vrijblijvend contact met ons op, wij gaan prat op een scherpe prijs.

CONTACT

maurice@bestoffive.nl

06 – 1250 4645